Er skænderier godt eller skidt i et parforhold?

Det er meget normalt at have skænderier i et forhold. Nogle skænderier opstår på grund af økonomiske spørgsmål, mens andre er forårsaget af uagtsomhed. Der er blot alt for mange ting, der kan føre til skænderier mellem par.

Så er skænderier godt eller skidt? Hvordan kan skænderier undgås? Hvordan minimeres mistillid?

Skænderier kan være gode

Det giver dig mulighed for at kende hinanden bedre
Nogle mennesker taler kun deres sind i løbet af skænderier. Fx På en anden normal dag, kan han være en mand af få ord, men i løbet af skænderier, kan han begynde at råbe op om hans tanker, synspunkter mv

Dette kan være den tid, du kan få at vide, hvad han / hun er faktisk tænker. Du bør dog ikke forsøge at starte et skænderi i håb om at få at vide, din partner bedre, der er bedre måder …

Det kan hjælpe med at genoplive en døende forhold
De fleste singaporeanere lever et meget hektisk livsstil. Nogle gange kan vi være for optaget af vores arbejde og dermed negligere vores partner uden at vide det. Når dette sker, kan din partner føle en mangel på kærlighed og måske føle sig urolig (og måske begynde at tænke ting).

Mange er ikke klar over de har forsømt deres partner indtil skænderier ske. Skænderier får os til at indse, hvad der er gået galt i forholdet, og det er vigtigt, når de søger en løsning. Nogle gange kan vi bare lære at værdsætte vores partner endnu mere efter skænderi. Det meste af tiden, er vi tilbøjelige til at tage tingene for givet. Denne til tider ligegyldighed kan påvirke vores partner. Skænderier og kold krig kan få os til at indse, hvor vigtig den anden part er, og skatten hinanden før hver ting er for sent.

Skænderier kan også være dårlige

Det fører til yderligere stress
I et tempofyldt miljø, hvor alle har deres egen stress. Stress kan komme fra arbejde eller familie. Og når skænderier sker, det tilføjer unødvendig stress og for meget stress kan resultere i depression og mange andre mulige sygdomme.

Det kan resultere i at sætte en stopper for forholdet / skilsmisse
Ingen kan tåle hyppige skænderier og ulykke i et forhold. Et hjem skal være et sted, hvor der er varme. Hyppige skænderier vil bare gøre én lyst til at give op.

Som konklusion, er det ikke godt at have skænderier for ofte. Så, vel vidende, hvordan man kan minimere skænderier er meget vigtigt.

Selvom du ikke er skyld i ulykken, kan du altid give efter for den anden part for at forhindre eller forkorte skænderier.

Cool ned periode
Når en person er meget vred, han / hun vil være tilbøjelige til at sige alle mulige meget forfærdelige ord, der kan skade dit hjerte. Lær at ikke tage det til hjerte. I stedet giver lidt tid til den anden part til at køle ned først, før du sætter dig ned for at snakke tingene ud.

Græd ikke (for kvinder)
Nogle mænd kan ikke lide at se kvinder græde. De får mere irriteret og frustreret ved synet af en tårevædede ansigt. Så lære at styre dine tårer. Hvis du virkelig har brug for at lade det ud, finde en nær ven / forældre til at tale det ud og råbe det ud.

Så skænderier kan være godt i et parforhold.

Reklamer