Mange mennesker føler sig jaloux fra tid til anden. Jalousi er nem at håndtere, når du forstår, hvad det er at den gør ved dig. Her er nogle tips til at arbejde gennem dine følelser og følelser af jalousi. Også i ægteskabet.

1 Forstå de følelser. Jalousi er en kombination af frygt og vrede : frygt for at miste noget, og vrede, at nogen er “bevæger sig ind på” noget som du føler kun tilhører dig.

2 Tillad dig selv at faktisk “føle” følelser på en sund måde. Når du begynder at føle dig jaloux, så spørg dig selv:. Er det mere frygt-baseret eller mere vrede-baseret, og hvorfor? Genkend hvilken del af kroppen bliver påvirket. Hvis du føler en stram eller klamrede fornemmelse i maven, er det sikkert frygt. Hvis du føler en brændende, stram fornemmelse i dine skuldre og kæbe, så føler du sandsynligvis vrede. Du kan også føle en kombination af disse fornemmelser. Du skal bare vise ikke-jaloux følelser på dit ansigt, så du ikke blev hadet.
3 Kommuniker dine følelser. Deling af dine sande følelser med nogen, uden at beskylde dem kan skabe en dyb følelse af forbindelse mellem jer to og åbne op for en dialog om vejen til dit forhold. Brug “Jeg” i stedet for “du.” I stedet for at sige, “Du skulle ikke have gjort det,” siger, “Jeg følte det forfærdeligt, da det skete.”
4 Identificer hvad din jalousi er og lær dig selvv at kende. Jalousi kan gøre dig opmærksom på, hvad du ønsker, og hvad der er vigtigt for dig. Hvis du er jaloux på en person, så tal med en af dine venner, personlige relationer er vigtige for dig. Hvis du er jaloux over penge, kan du have et underliggende behov for tryghed eller frihed. Spørg dig selv: “Hvorfor er jeg jaloux over dette? Hvad gør mig jaloux? Hvad skal jeg forsøger at holde? Hvorfor skal jeg føle mig truet?” Når du begynder at forstå, hvad der gør dig jaloux, kan du begynde at tage positive skridt til at opretholde de ting, uden at sky af negative følelser, der ledsager jalousi.http://www.bbc.co.uk/schools/gcsebitesize/english_literature/dramaothello/4drama_othello_themerev1.shtml
5 Skift eventuelle falske overbevisninger , der kan forårsage jalousi. Der er ofte falske overbevisninger, der ligger bag jalousi og brændende følelser. Hvis du undersøger den tro, kan du ofte eliminere jalousi. Nogle af de almindelige underliggende overbevisninger er “Alle er ude efter at få mine penge “, eller” Hvis denne person forlader mig, vil jeg ikke have nogen venner. “overbevisninger er foranderligt. Hvis du ændrer din tro, ændre du den måde, du føler. Vælg at fortælle dig selv en tro, der er nærende og støttende, og du vil føle sig bedre. Når du begynder at tage skridt imod at skabe et lykkeligt og tilfredsstillende liv for dig selv, vil du finde den vrede, den jalousi, og frygten vil forsvinde. Lyt ikke til folk, der gør dig jaloux.
6 Lav en liste over alle dine gode træk og sammenlign kun dig selv med dig selv, snarere end med andre. Hæv din følelse af selvværd og selvtillid ved at anerkende dine præstationer, indre kvaliteter og andre gode ting om dig. En måde at ændre dit trossystem og indre dialog, er at tidsskriftet på daglig basis støttende beskeder til dig selv. Med tiden, vil din indsats begynde at synke ned i din underbevidsthed. Og som et resultat, vil du udvikle nye indre styrker, nedgøre nogen misundelige følelser, og føle mere glæde i og i livet.
7 Arbejde på dit selvværd . Hvis du har mere tillid til dig selv, vil du være mindre tilbøjelig til at tillade jalousi at have magt over dig.
8 Fake det. Afbilder en ikke-jaloux facade, mens du arbejder på at overvinde jalousi. Til sidst, arbejder din vej gennem dine følelser, vil facaden blive virkelige, men i mellemtiden vil du beskytte dig selv fra at blive vist jaloux til andre.

Reklamer