En af de største gaver, som er blevet opdaget på grund af vores vidunderlige system demokrati er det problem forårsaget ved at have skadelige overbevisninger. Fordomme racer uvidenhed og foragt, resulterer i vrede, producerer en overvældende trang til magt, persienner personer fra at se vejen til lykke, og i virkeligheden er årsag til problemer i vores relationer. Desværre har dette koncept endnu ikke brudt væggene i elfenbenstårn af psykologi industrien.

Selve tema bedstefaderen til moderne forhold bøger, Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus af John Gray, Ph.D., er den fordom, at mænd og kvinder er forskellige. http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/maend-er-fra-mars-kvinder-er-fra-venus I det væsentlige er, hvad Dr. Gray hævder nøglen til succes er, at mænd og kvinder er forskellige, hvis du ønsker at være lykkelig så må du indse dette og bare komme over det. Desværre kunne han ikke være længere fra sandheden.

Ak ja, siger kritikerne af denne skade perspektiv. Den formative Dr. Gray er blot formerings et perspektiv, at mænd og kvinder blot bør acceptere disse forskelle, vil det tolerance føre til kærlige og omsorgsfulde for hinanden gennem forståelse af disse forskelle. Det eneste problem med dette perspektiv er, at det fremmer fordomme mellem mænd og kvinder. Desværre Dr. Gray er ikke en fan af historien, eller han ville have vidst dette. Vi har et perfekt eksempel på, at helt afliver hans platform, den berømte “særskilt, men lige” beslutningen i 1896, der holdt afrikanske amerikanere og hvide amerikanere “særskilt, men lige”, indtil det blev væltet i 1954 med Brown mod The Board of Education beslutning.

Den eneste forskel er i stedet af forskellige drikke springvand og restauranter vi har forskellige husstande, med vores nuværende kultur af skilsmisse. Faktisk er denne bog nok gjort mere end nogen anden til at hjælpe udbrede vores kultur af skilsmisse.

Ja den idealisme af tolerance og accept giver mening intellektuelt, men desværre er umuligt at gennemføre. Fremme af forskellen mellem folk kun fremmer den underliggende frygt for disse forskelle.

Ironisk nok, begynder han bogen ved at hævde, “Jeg tror ikke direkte spørgsmålet om hvorfor mænd og kvinder er forskellige “, som ville tilføje dyb indsigt i, hvordan man kan overvinde disse forskelle. Igennem bogen bliver det meget klart, hvad disse forskelle er. I hans verden er det kun mænd tænker og kvinder kun føle, hvilket kan være tilfældet for relationer i det nittende århundrede, men gør noget for at hjælpe relationer i det enogtyvende århundrede.

Faktisk kræver for virkelig at hjælpe urolige relationer en forståelse af omvendt at mænd også kan føle og at kvinder også kan tænke. Han gør dog, modsiger denne logik, som han gør med en stor del af hans “cirkulære” logik, ved at erklære, at nogle gange mænd gør lære at føle sig “for at blive mere kærlige og pleje”, og at kvinder lærer at tænke, ” for at tjene til livets ophold i en arbejdsstyrke “Hans logik går sådan noget”. Mænd fejlagtigt forventer kvinder til at tænke … kvinder fejlagtigt forventer mænd til at føle sig “Men kan ikke mænd føler og kvinder tænker.?

Faktisk læseren, hvis denne bog er læst med et kritisk blik ville faktisk føle sig skeptisk over hans logik. For kvinder, hans kommentar, at “deres egoer er afhængige ikke på udkig» kompetent, “siger det hele. Han beder kvinderne ikke at tænke som en del af forholdet. Så hans råd til kvinder, er at glemme deres evne til at tænke. Efter alt, er at menneskets arbejde.

Og han gør det samme for mænd med følelser. “Når man har en samtale med ham derhjemme, det virker som om kun 5 procent af hans sind er til rådighed for forholdet, mens de øvrige 95 procent er stadig på arbejde,” det sted, hvor mænd formodes at tænke. Med andre ord, er Dr. Gray forsøger at overbevise læseren mænd har kun 5 procent af deres hjerner til rådighed for følelser. Han går endnu videre ved at erklære, i det væsentlige, hvis mænd ikke tænker så “han er draget til at løse små problemer, som at læse nyheder, se fjernsyn, køre sin bil, http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/forelskelse-og-kaerlighed-den-tekniske-forklaring
laver motion, ser en fodboldkamp, ​​spille basketball, og så videre, “al adfærd, som erstatter hans følelser i forholdet. Han går endda så langt som til at sige, at når en kvinde ønsker at deltage i en diskussion om følelser med en mand, spurgte ham: “Hvad er der i vejen, skat? … Han kan føle sig fornærmet eller slået tilbage.”

Hans råd til læseren derefter følger den logik, at “Mænd har brug for at huske, at når kvinder synes vred og tale om problemer ikke er tid til at tilbyde løsninger,” mens “kvinder skal huske, at uopfordrede råd eller kritik … få ham til at føle sig uelsket og kontrolleret. “Med andre ord nøglen til den lykkelige forholdet er for mænd at gøre deres tænkning, men ikke forbinder med kvindernes følelser og kvinder kan føle, men at hjælpe en mand tror, ​​gør ham til en eller anden måde svag.

Han bruger den samme logik, når han forklarer, at en mand har brug for til periodisk at synke ned i sin hule, når han er ked af, mens en kvinde retreats til hendes hjørne. Hvad der er sandt om hans logik er, når et par argumenterer en mand falder tilbage i den tankegang, mens en kvinde vender tilbage til den tilstand af følelse. At forklare dette ikke hjælper par overvinde argumentere. Og igen, han forsvarer dette punkt, når han hævder kvinder vil have respekt, respekt for deres følelser, mens mænd vil have tillid, tillid til, at de kan tænke. Men du behøver ikke mænd ønsker respekt, og kvinder vil have tillid så godt. Ikke ifølge Dr. Gray. Dette cirkulære logik gentages gennem hele bogen.

Resten af bogen går med at give opførsel råd, ligesom alle de andre. Dr. Gray går endda så langt som at forklare en pointsystem, både positive og negative, at mænd og kvinder bør bruge til at holde score på deres forskellige adfærd. Er han forklare årsagerne til adfærd? Nej, som han hedder i første omgang at han ikke engang diskutere “hvorfor”. Han behøver ikke engang forsøge at! Så uden hvorfor, hvordan kan han give en antydning af en løsning? Igen, det gør han ikke.

Nå, gjorde han sælge over 20 millioner eksemplarer. Hvorfor gjorde hans bog sælger så godt? Folk i urolige forhold identificerer sig med sin beskrivelse af problemet. Hvor mange eksemplarer tror du han ville have solgt, hvis han skrev en bog med titlen, Mænd er fra Jorden, kvinder er fra Jorden?

Reklamer