Det sker for alle
At miste nogen du elsker, der efterlader dig med en sløv, tung vægt i brystet.
De fleste af os er nødt til at klare at blive dumpet på et tidspunkt i livet. Det kan ske på grund af en affære. Det er helt sikkert sket for mig, så jeg ved, det er bare den værste følelse i verden.
Jeg har ofte set kunder, http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/afvist der forsøger at håndtere deres sorg ved afslutningen af et forhold, og de normalt ser absolut forpinte og chokerede – og lidt som de har lige været i en større bilulykke.
At miste nogen du elsker efterlader dig med en sløv, tung vægt i brystet, som ofte, uden varsel, eksploderer i et væld af smerte.
Faktisk er det så smertefuldt, at mange mennesker føler, at de ikke kan tåle den smerte – og det er en af grundene så mange afviste elskere mister håbet og håber, at deres partner vil vende tilbage, og at alt vil være godt.
Forkert tankegang.
Det er virkelig fælles for hjertesorgende enkeltpersoner at tro, at ingen andre på jorden overhovedet kunne udfylde det hul efterladt af den tidligere partner. Dette er noget vrøvl naturligvis, men sorg forvrænger vores tankegang.
Jeg har mistet optælling af antallet af gange, at patienterne har sagt til mig: “Jo det er det for mig. Jeg vil aldrig finde nogen anden. Og ingen andre nogensinde vil elske mig. ‘
Som jeg forsøger at påpege over for dem, kan de umuligt vide, at de ikke vil finde kærligheden igen – af den simple grund, at de ikke har en krystalkugle!
Og faktisk fortæller dem, at deres romantiske liv er forbi, er slet ikke hjælpsomme. Det bare forbindelser til den elendighed, og sender meget demoraliserende beskeder til hjernen.
Sandheden er, at i de værste øjeblikke af fortvivlelse, vi alle er tilbøjelige til at føle, at intet rart nogensinde vil ske igen, men bare fordi vi føler, at vejen er uendelig og uopnåelig – betyder det ikke, at det er sandt!
Så hvis dette lyder som dig, må du prøve – på trods af alle de smerter – at være logisk, selvom du føler, din situation er alvorlig.
Med alle midler sige: “Jeg føler helt forfærdelig og helt knust, fordi jeg har været dumpet.” Men ikke så tilføje: “Og ingen andre nogensinde vil elske mig, og jeg er bundet til at være ensom for evigt.” Hvis du gør det, er du faktisk bare med til at overbelaste din hjerne med elendighed – og det er nok til at gøre allerede.
Accept det er virkelig mere end
Så hvordan kan du komme over den smerte? Hvordan kan du lære at leve igen? Hvordan kan du begynde at se din single status som en frisk og sjov mulighed for i stedet for en straf?
Nå, det første skridt mod en ny positiv fremtid er endelig at acceptere, at din ex-partner har gået og vil ikke komme tilbage.
Det betyder, vend din sorg og tillad dig selv at græde for tabet af din følelsesmæssige investering, håb og drømme.
Jeg er bange for, at dette er en virkelig smertefuld proces, men prøv at huske, at du vil komme dig – også selvom du ikke helt kan tro det lige nu.
Keder sig, få det bedre
Den næste vigtige ting er at læne sig op ad dine venner og til at snakke om din ex, indtil du har ingen ord tilbage at sige.
Du vil vide, at du bliver bedre, når du indser, at du rent faktisk keder sig med emnet selv. Talking er nøglen til det bedre. Når vi taler om vores ondt det gradvist ophører med at have magt over os og så vil vi komme sig.
Men i løbet af denne rystende tid, er det vigtigt, at du passe på dig selv korrekt. Faktisk bør du forkæle dig selv som en invalid.
Tag lange, varme, duftende bade, spil musik, som sætter dig i kontakt med dine følelser, frist dig selv med livretter og tillad andre mennesker at komme tæt på dig og at drage omsorg for dig.
Det er også en god ide at få noget motion . Vi ved, at fysisk aktivitet løfter vores humør. Det hjælper til at øge glade kemikalier (endorfiner) i hjernen. Det sender også et meget vigtigt budskab til hjernen, som er, at vi tager vare på os selv, og at vi er besværet værd med.
Det er især vigtigt, at mænd ser sig selv på alle de måder, der er skitseret ovenfor. Problemet med sønderknust fyre er, at de ofte en lidt tilknappet om deres følelser og hvor en kvinde ringer til en ven og få nogle af hendes smerte fra hendes bryst, vil en mand, ofte bare prøve at klare alene. Dette kan føle sig virkelig hård.
Og mænd er mindre tilbøjelige end kvinder til at købe frugt og grønt og at spise en sund kost, når de er alvorligt forstyrret – så de kan blive mindre fysisk fit og godt.
De er også mere tilbøjelige til at drukne deres sorger i en masse alkohol . Selvfølgelig nogle kvinder gør det også, men sprut er ikke svaret. I virkeligheden, det ofte får folk til at føle sig endnu mere trist og elendig, end de allerede var.
LEARN proces
Jeg lavede denne forkortelse, lære, mange år siden nu for et tv-program. Jeg er meget glad for at sige, at siden da, har det hjulpet utallige mennesker lægge fortiden bag sig og gå videre til nye lykke i deres liv. Forhåbentlig vil det også hjælpe dig.
L står for LISTE
Lav en liste over alle de ting om din ex-partner, som du ikke kunne lide. Det kan starte små, men hvis du fastgøre den op i dit køkken, så du ser det dagligt, vil du blive forbløffet over, hvordan det vil vokse.
Husk, hvordan han eller hun altid fortalte de samme vittigheder? Eller drak sig fuld til fester? Eller sætte dig ned i virksomheden? Eller gad ikke at blive involveret i dit job eller hobbyer?
Skriv det hele ned og begynde at indse, at måske din mistede forhold var ikke så stor alligevel.
E er for oplevelse
Når et forhold er færdig, er vi tilbøjelige til at tro, at vi aldrig kan blive elsket igen. Dette er ikke sandt, naturligvis, men det er hvad vi tror på det tidspunkt.
Faktum er, at det er overvejende sandsynligt, vil du blive elsket igen. Ikke ved din ex-partner, selvfølgelig: du vil aldrig igen deler nøjagtig hvad du havde i dette forhold, men du kan have lige så vigtigt følelser med en anden.
Så vil en ny kærlighed ikke replikere de oplevelser, du havde med den gamle, men du vil opdage, at en ny kærlighed kan være en lige så god oplevelse – og måske endda en bedre. http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/kaerlighed A står for VURDERING
Værdsættelse af dig selv, det er.
Du er nødt til at se på dig selv i spejlet og fokusere på dine bedste træk og lykønske dig selv for dem. Gør dette ofte.
En anden nyttig opgave er at skrive en liste med 50 ting, du kan lide ved dig selv. Dette kan tage noget tid, men det er en givende øvelse.
Du ser, når vi er dumpet vi tendens til at tage skylden på vores egne skuldre. Vi mentalt slog os op for ikke at være sjovere eller mere intelligente, eller mere attraktive, eller bedre i sengen.
Prøv at stoppe denne destruktive tankegang og – bare til en forandring – tillad dig selv at føle din egen godhed. Så bevidst huske tidspunkter, hvor du har hjulpet nogen, eller været god til en fremmed, eller sætte dig ud til en nabo.
At lære at acceptere og sætter pris på din egen godhed, skønhed og talent er meget healing.
R er for reorganisering
Desværre, når du har fået halvdelen af et par i et stykke tid, vil mange af dine venner være andre par, der vidste, at du og din ex.
Desværre er nogle af disse mennesker formentlig undgår du som pesten nu, bange, i nogle mærkelig måde, at have dig rundt vil gøre deres eget forhold mere sårbare.
Men selv hvis du holder masser af gamle venner, dette er en tid, hvor du har brug for en ny kreds af kammerater af begge køn.
Jeg ved du sikkert ikke lyst til at gå til en fransk klasse lige nu eller slutter sig til det lokale amatørteater – men faktisk det ville være et godt tidspunkt at gøre det. Det vil fylde dit sind med nye ting og aflede det fra alt det sorg. Også, vil du få nye venner, der er intet at gøre med din ex.
Du kan også overveje at gøre noget frivilligt arbejde. Der er en masse forskning nu at antyde, at altruisme er et centralt element i lykke – og at når vi kommer ud for at hjælpe andre, føler vi en meget større respekt for os selv.
Så hvorfor ikke google ‘frivilligt’, og uanset hvor du er i verden, vil du finde masser af muligheder for at hjælpe en af dine foretrukne velgørenhed eller anden måde i dit område.
N er for ingen sex med din ex!
Ofte når man har været adskilt i flere måneder, kan din ex pludselig beslutter, at græsset ikke var grønnere udenfor forholdet alligevel.
Eller måske er han eller hun vil fornemme at du får dit liv i orden og kan føle, jaloux, at du nu er i stand til at finde en anden. Måske han eller hun vil bare lyst til en hurtig kysse og kramme for gammel tid skyld.
Problemet er, at sex og nærhed kan gøre dig forelsket og ønsket midlertidigt, men det er sandsynligt, at bringe mere sorg og forvirring bagefter – især hvis din ex efterlader umiddelbart derefter at gå hjem til hans eller hendes nye kærlighed.
Så gør det ikke. Hvis din ex beder om at komme tilbage og prøve igen, så kan du træffe en beslutning på et senere tidspunkt om, hvorvidt du vil give det en chance. Men aldrig hav sex, før dette punkt.
Terapi
Endelig, for mange mennesker, føler at miste en partner, så smertefuld, fordi det ekkoer følelser af uværdighed eller af usikkerhed om kærlighed fra deres barndom.
Hvis dette sker for dig, så du har at gøre med to masser af smerter og besvær:
I slutningen af dit forhold
alle, at bagagen fra tidligere tider.
Det er ikke let. Ofte, vil din nuværende utilfredshed bringe uønskede minder tilbage som, når en meget elsket bedsteforældre døde, eller når dine forældre blev skilt.
Dumpes kan også virke dybt fornærmende, hvad du mener bør ske for dig – og disse tanker kan stoppe dig at komme.
På tidspunkter som dette, terapi kan være en meget god ting. Så hvis din opsving ser ud til at tage aldre, kan du overveje at få en form for rådgivning / terapi til at hjælpe dig.
Til dumpingpriser, er absolut helvede – og der er intet at komme væk fra det. Men jeg håber, at denne artikel har givet dig bare et glimt af håb, at en dag tingene vil forbedre – for, tro mig, de vil.