Mænd og ægteskab – nogensinde spekulerer på, hvad det tager at få de to sammen? http://www.dr.dk/P1/Vita/Udsendelser/2011/09/14104810.htm Hvis du forsøger at få din kæreste til at gøre en indsats, jeg har gode nyheder og dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at du kan holde op med at forsøge at manipulere, sød tale eller presset ham til at foreslå. Den dårlige nyhed er, at der er intet du kan gøre for at fremskynde processen. Det er ikke til at sige det vil aldrig ske. Mænd forelsker sig og blive gift hver dag. Men mænd har deres egne biologiske ure. Når de er klar, de hovedet ned ad midtergangen – men ikke et øjeblik før. I mellemtiden er det ikke muligt at overbevise en forpligtelse-fobiske fyr, du er den bedste, der nogensinde vil ske med ham – også selvom du er! Hvis du er ivrig efter at blive gift, kan din bedste satsning være på udkig efter en person, der ikke har brug for overbevisende at komme ned på det ene knæ.

Sex and the City bande engang sammenlignes et ægteskab-ready mand til en taxa: På et vist punkt i sit liv, bliver han klar til engagement. Hans “tilgængelig” lys bliver ved og den næste dame i hans liv får ringen. Heldigvis for os, er det ikke så svært at se forskel mellem en mand, der fik lys på og en, der bare kører rundt i mørket. Vil du have hjælp? Her er fire antyder, at en mand har i dag potentiale til at blive en mage for livet:

Hans Oat-Såning dage er ovre

Ifølge John Malloy, forfatter til Hvorfor mænd Marry nogle kvinder og ikke andre, som beskriver resultaterne af en undersøgelse af 2.500 mænd, singler scenen ikke længere appellerer til en mand, der er klar til at gifte sig. Malloy interviewede mænd i alderen 17 til 70, der var ved at gifte sig, alle indrømme, at de følte sig i stigende grad malplaceret i de barer, pool haller og dansesteder, som engang var deres foretrukne hangouts.

Joe T., en 30-årig giftede sig med computer-tekniker i Denver, bekræfter, “I år har jeg tilbragt hver fredag ​​aften på en single bar, før jeg indså, at jeg var bare foregiver at have det sjovt at drikke og ryge og ramme om smukke piger, som weren ‘t interesseret. Tanken om at blive hjemme og nedkøling virkede meget mere tiltalende. ” Rob F er Epiphany kom via en chokerende erkendelse. Den 36-årige for nylig blev gift med advokat fra New York husker: “Jeg begyndte ikke at ville i seng modeller, fordi jeg ville være nødt til at kæmpe igennem en samtale bagefter.”

Reklamer