Den traditionelle definition af snyd er, at en person i et fast forhold er fysisk involveret  med en anden end hans / hendes ægtefælle. I de senere år har snyd blevet omklassificeret til at omfatte ikke blot de fysiske affæren, men også nyheder med de følelsesmæssige affærer.

Svar:
En følelsesmæssig affære er defineret som enhver form for utroskab , der opstår gennem følelse eller tanke. Partneren lyver. Med den teknologiske udvikling af mobiltelefoner og internettet, er definitionen af snyd blevet udvidet til også at omfatte den traditionelle definition, plus de følelser og / eller tanker, som omfatter følelsesmæssig utroskab. Snyd omfatter nu have intime korrespondance med en person, mens en mobiltelefon, møde nogen over internettet og opretholde et nært, personligt forhold til nogen andre end din ægtefælle.

Forskellen mellem en fysisk affære, og en følelsesladet affære.
Den primære forskel mellem en fysisk affære, og en følelsesmæssig affære er reelle, fysiske kontakt. Normalt involverer snyd at mennesker mødes ansigt – til – ansigt, og derefter deltager i fysiske intimitet. Med en følelsesladet affære, kan der være et møde, men det kan forekomme på en mobiltelefon eller en computer, og der er ingen fysisk intimitet. Mange af de mennesker, der er følelsesmæssigt snyder ikke mener, at det er utroskab. Deres tankegang er, at fordi der ikke er nogen fysisk kontakt, kan adfærden ikke anses for snyd.

Det endelige resultat er, at den utro ægtefælle betaler mere følelsesladet fokus til en anden end deres partner, og de fjerner sig fra den forpligtelse, de havde til deres ægteskab.

En følelsesmæssig affære kan føre til en fysisk affære.
En følelsesmæssig affære begynder med udveksling af personlige oplysninger. Da den pågældende mennesker får kendskab til, at oplysningerne bliver mere personlige. Nogle hævder, at en følelsesmæssig affære er uskadelig, fordi det er mere et afslappet forhold end traditionelle snyd, men den intime karakter af kommunikationen, plus den følelsesmæssige investeringen foretages af de involverede personer, steder en følelsesmæssig affære på samme niveau eller værre som traditionelle snyd.

Det er langt mere farligt for et ægteskab, skal din ægtefælle forbinde med nogen følelsesmæssigt end fysisk. Enhver, der befinder sig eller sig tiltrukket af en anden person på et følelsesmæssigt plan bør overveje de mulige konsekvenser af en sådan en affære. Følelsesmæssige anliggender er lige så tilbøjelige til at føre til skilsmisse og fysiske forhold.

Faren for en følelsesladet affære.
Selv om det er sundt og normalt for folk at have venskaber uden for ægteskab med mænd og kvinder, en følelsesmæssig affære truer de følelsesmæssige bånd mellem ægtefæller. Venskaber er baseret på tiltrækning, i, at vi er tiltrukket af forskellige kvaliteter af vores venner. Sund venskaber og attraktioner behøver ikke at true et ægteskab på alle, men tilføjer rigdom og nydelse til livet. Når en attraktion bliver til en besættelse eller en affære, kan det blive skadeligt for alle involverede, og intet er mere skadeligt for et ægteskab end den opdeling af de følelsesmæssige bånd ægteskabelige partnere har for hinanden.

Reklamer