Kvinder hensyn cunnilingus “som blandt de mest behagelige heteroseksuelle adfærd”, og nogle kvinder modtager og nyder det mere end andre, forskning antyder. Studier af cunnilingus har givet stor indsigt i, hvad der er anderledes ved disse kvinder, og hvorfor de får mere ud af sex.

Når du hører “oralsex,” hvem vil du automatisk forestille dig, er at udføre oralsex? Mest sandsynligt, vil du forestille dig en kvinde der udfører oralsex på en mand. Medierne fortjener en stor del af skylden for dette, oralsex er vist langt oftere end cunnilingus, og når cunnilingus er vist, er det normalt kun i forbindelse med samleje eller komiske scenarier ( Bay-Cheng & Fava, 2010 ).

“Mange unge er påvirket af og se tv og film som kilder til seksualoplysning (Bay-Cheng & Fava),” hvorfor vi ender med at knytte oralsex med oralsex, specifikt. Kvinderne selv har tendens til at sige, at oralsex er forventet, men det ville være underligt, hvis cunnilingus var forventet.

I virkeligheden er forekomsten af ​​cunnilingus steget til et niveau næsten svarende til dem, oralsex, da oralsex er blevet yderst populært blandt teenagere og unge voksne (Bay-Cheng & Fava). Så hvorfor er cunnilingus stadig ikke som forventet af kvinder, som fellatio er?

Forekomsten af douches, duftende puder / tamponer, bikini voks, og endda “kosmetisk genital kirurgi” ( Reinholtz & Muehlenhard, 1995 ) er vejledende af “stigmatisering af kvindelige kønsorganer”, som kvinder står over for. Selv stjernen i filmen Twilight, tilbedt af mange unge piger, havde sagt, “Jeg hader kusser. Jeg er allergisk over for vagina “(Bay-Cheng & Fava). Intet under, kvinder er bekymrede for smag, lugt, og udseendet af deres kønsorganer.

Cunnilingus kræver kvindens partner til at være op-tæt og personligt med hendes kønsorganer, i højere grad end under samleje. For at få størst mulig glæde af at modtage oralsex, bør hun ikke bekymre sig om udseende, lugt og smag af hendes kønsorganer.

Selv om det er lettere sagt end gjort, det er ekstremt vigtigt, fordi kvinder, der opfatter deres kønsdele negativt får mindre glæde af cunnilingus. Undersøgelsen endda tyder på, at forbedring af “genital opfattelser” bør anvendes i Sex / Couple Therapy (http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/hvordan-far-kvinder-mere-lyst-til-sex).

Nogle spørgeskema og syn af undersøgelser om cunnilingus giver stærke beviser for følgende:

Kvinder bekymre sig mest om deres kønsorganer under oralsex end nogen anden seksuel aktivitet (Reinholtz & Muehlenhard)
Kvinder, der har positive følelser over for deres genitalier har en tendens til at engagere sig i mere seksuel aktivitet, og få mere fornøjelse ud af det (Reinholtz & Muehlenhard)
Unge kvinder, der subjektivt (de behøver ikke opfattes som attraktiv af andre) har mere attraktive organer er mere tilbøjelige til at nogensinde har modtaget oralsex ( Wiedermann & Hurst, 1998 ).
Unge kvinder, som subjektivt har mere attraktive ansigter tendens til at have et større antal seksuelle partnere (Wiedermann & Hurst).
Unge kvinder med større “seksuel selvværd” tror sig at være mere attraktive (Wiedermann & Hurst).
De kvinder “med større seksuel åbenhed, selvbevidsthed og selvsikkerhed” er forbundet med både tidligere cunnilingus erfaring og mere cunnilingus partnere (Bay-Cheng & Fava).
Kvinder, der er komfortabel med sig selv og deres krop og er ikke bange for at bede om, hvad de ønsker at få cunnilingus. Selv om disse er korrelation undersøgelser, og det er muligt, at modtage oralsex får kvinden til at blive seksuelt selvhævdende, resultaterne giver stærke beviser for, at en kvindes selvværd og seksuel selvværd spiller en betydelig rolle i hendes sexliv, og hvor meget hun nyder det.

Hvis der virkelig er en “dybtliggende kulturelle foragt for kvindelige kønsorganer”, som Bay-Cheng og Fava stat i deres artikel, hvordan skal vi hjælpe de unge kvinder bliver mere trygge ved deres kønsorganer, så de kan få mere sundt og behageligt sexliv ?

Reklamer