Første ting. . . Lytte til dine instinkter!

Vide, om du bliver løjet eller ej, kræver ikke tankelæsning eller psykisk magt. Forstå forskellen mellem sandhed og løgn kan alle bestemmes af en persons adfærd, og hvis du være opmærksom på disse problemer, vil du være i stand til at have en bedre idé om, hvorvidt du bliver løjet eller ej. Den vigtigste ting du bør altid huske at gøre er dog at stole på dine instinkter. Hvis du føler, du ikke får hele sandheden fra din partner eller anden grund, så lyt til dine instinkter. De fleste mennesker er i god kontakt med deres instinkter, men ikke lytte til den indre stemme, fordi de nægter at tro, at deres partner ville bedrage dem på nogen måde. Opholder sig i kontakt med dine instinkter vil hjælpe dig i den rigtige retning.

Selvom instinkter er en stor hjælp, de kan være en vanskelig opgave. Flertal af de gange, vil dine instinkter ikke lyve for dig, men der er tidspunkter, hvor dine instinkter kan påvirkes af din frygt og usikkerhed. For eksempel kan du allerede har frygt for at blive snydt på, derfor kan du føle, at din partner lyver for dig og snyd på dig, når de i virkeligheden han eller hun kan fortælle dig sandheden og helt tro mod dig. Det er derfor, det er vigtigt at forstå den opførsel af en løgner, så du kan definere forskellen mellem virkelig at fange på en løgner, eller bare at være paranoide, at din partner lyver for.

Se Body Language

En vigtig ting at huske er, at kroppen lyver aldrig. Hvis der er ændringer i den måde din partner bevæger sig (eller ikke film) sine arme, hænder, hoved og den måde, hans / hendes øjne skift, så du er mest sandsynligt at blive løjet for. Årsagen kropssprog ændrer sig, når en person lyver, er fordi den person, der nu er nødt til at tænke på en måde at virke overbevisende, at han / hun taler sandt. Da han / hun ved, at uanset hvad de fortæller dig, er en løgn, adfærd automatisk ændres, fordi de nu forsøger at handle sandfærdige, i stedet for rent faktisk at være sandfærdig. Et stort skilt at se ud for, er i øjnene. Hvis din partner undgår øjenkontakt med dig, så han / hun lyver for dig. Der er en frygt for, at du vil se igennem ham eller hende, hvis der er øjenkontakt, så øjenkontakt vil blive undgået. Uanset om du er klar over det eller ej, din krop også kommunikerer, når du taler. Når du er begejstret for at fortælle din partner noget og fortæller sandheden, vil du flytte dine hænder rundt og vil kigge ind i hans / hendes øjne til at oprette en forbindelse. Hvis din partner lyver dog, at han eller hun vil spændt op, vil sandsynligvis nedtone på hånden bevægelser og øjne forbindelse og vil virke anderledes end andre gange. Hvis din partner er den type, der stadig bevæge sine hænder rundt, selv når han / hun lyver, så være opmærksom på timingen af bevægelser. Timing er alt, og kan definere forskellen mellem sandhed og løgn. Når en person er at fortælle sandheden for eksempel, hans / hendes hænder, og hvad kroppen bevægelse, han / hun gør) vil bevæge sig på samme tid, når fortælle dig noget. Når han / hun ligger dog vil kropssprog være slukket, og vil normalt kommer kort tid efter han / hun har fortalt dig løgn. Dette er fordi de er nødt til at tænke handle naturligt, og denne tankegang får dem til at være sluk-knap. Det vil være en god ide at gå i parterapi.

Sidst men ikke mindst: Rydning af halsen, røre ham eller hende selv ofte, og sige “Umm”

Et andet tegn på en liggende partner, hvis han / hun rører ved hans / hendes næse eller står over for en masse, mens de taler til dig. De vil føle sig nervøse fortælle dig ligger, og gerne vil befinde sig på deres hænder eller anden måde som en måde at dække over deres løgn, såsom at røre næsen, gned øjnene og så videre. Din partner kan endda klare hans eller hendes hals mere end normalt, når du taler til dig, kigge væk en masse og / eller sige “Umm” en masse, når lyver for dig. De bruger dem som tiden mordere, så de kan tænke på at fortælle dig ligger på den mest overbevisende måde. Disse er blot nogle af de tegn på en liggende partner, og er de mest almindelige tegn. Husk, det er altid vigtigt at stole på dine instinkter først. Hvis du føler at din partner lyver for dig, begynde at betale mere opmærksom på hans / hendes adfærd, og hvis der sker ændringer, så vil du være i stand til at fange på den ligger bedre og kan undersøge yderligere fra dette punkt. Modtag Kærlighed Rådgivning og professionel hjælp.