Vi taler om intelligente, udviklede mænd, der er villige til at lære og vokse i parforhold.
Ønsker du at få, hvad du ønsker fra dit forhold i stedet for at blive frustreret over konflikten eller undrer dig over, hvor det gik galt?

Så er du på det rigtige sted.

Dette site er for mænd, der enige om, at forholdet ikke fungerer, medmindre begge sider vinder i parforholdet.

Mænd klar til at opleve livet fra et andet perspektiv end den ene af et “macho ryk” og “nice guy” eller “New Age tøsedreng”.

Er det dig?

Uanset om du er single og leder efter en ny person, i et par håndtere konflikter, eller bekymret for at tabe kvinden i dit liv, forholdet rådgivning for mænd på denne hjemmeside giver dig praktiske løsninger på dine problemer i parforholdet.

Få evner til at finde (og holde), kvinden af dine drømme
Lær at håndtere kompatibilitet, tillid eller engagement spørgsmål
Find ud af hvordan man løser konflikter og hvordan man kan holde hende glad, sød og sexet
Hvis du spekulerer på, hvordan andre tiltrække og fastholde fantastiske kvinder, stop. Få her en effektiv forholdet rådgivning for mænd, og de hemmeligheder succesfulde fyre bruger.

Ingen chick-talk eller girly tips her. Ingen generel rådgivning for begge køn.

Ja, du kan være charmerende, selvsikker og i kontrol med kvinden i dit liv – alt sammen på samme tid. Single eller gift, ung eller moden, du ønsker at blive elsket, right?

Men dagens virkelighed er chokerende: flere par er i håbløs, kærlighedsløse forhold end nogensinde før. I USA alene, er det skilsmisser mere end 50% og 82 millioner singler er på udkig efter en partner i København. Desværre, andre steder i verden er ikke langt bagefter.

Det er derfor …

 

Forholdet rådgivning for mænd gør en pokkers af en forskel

Fordi – hvis du er som de fleste mænd – du var ikke forsynet med en brugsanvisning på, hvordan man interagerer med kvinder. Ja, du har brug for en.

Mens kvinder bliver undervist fra en tidlig alder, hvordan man finder en mand, gifte sig med ham og holde ham rundt, er mænd uddannet til at konkurrere, opnå, og bevise, at de har ret med henblik på at vinde.
Mens kvinder er mere uddannet i at føle og fornemme deres partners behov, du, som en mand, tænke logisk og er ivrige efter at nå dine egne mål.

Du er forbundet til at tænke på din egen virksomhed, så man ikke kunne have lært at fokusere din opmærksomhed på din kvinde og forstå, hvordan hun tænker, eller hvad hun vil.

Du er velmenende, ville elske at sørge for din partner og ønsker at have et succesfuldt forhold, vi får det. Men hvis du modellere den adfærd, du har set under opvæksten, er det ikke altid gå på arbejde.

I virkeligheden er det meste af tiden ikke.

Det er derfor, du kæmper.

Men forholdet til mænd du finder her er ved at ændre alt dette.

Find svar på dine spørgsmål om foreneligheden med den kvinde, du elsker, og de hemmeligheder dybt intime par.

Lær hvad du skal gøre, når jeres forhold går dårligt, hvordan du kan vinde din dame tilbage og hvordan man kan gøre hende aldrig vil forlade dig.

Opdag, hvordan du surfe de specifikke forhold etaper, tiltrække en mage, der passer til dig, klare en lang distance parforhold, og holde lidenskaben i live gennem kunst elskov.

Hvis du ønsker at lære at endelig løse dit forhold puslespil og dase i skæret af din strålende kvinde evigt forelsket i dig udforske vore Mænd og relationer sider og starte med hvad der interesserer dig mest.

Én ting mere, før du går.

 

Reklamer