Mænd og kvinder er meget forskellige på mange måder, biologisk, strukturelt, fysisk, følelsesmæssigt, og så videre. Ikke så underligt der er så mange forhold forskelle mellem mænd og kvinder! Det er derfor uundgåeligt, at mænd og kvinder ville håndtere deres relationer på forskellige måder. Mens vi blev skabt til at supplere hinanden, kan vores meget forskelle gør det vanskeligt og næsten umuligt at opbygge relationer, der er holdbare, sund og stærk.

Disse forhold forskelle mellem mænd og kvinder blev dog aldrig til hensigt at opdele de to køn. De var beregnet til at forene os. Vi er derfor nødt til at finde måder at håndtere med hinanden og være senstive til hinandens fysiske, følelsesmæssige og åndelige behov. Vi skal sætte pris på de forskelle, se værdierne for femininitet og maskulinitet i vore relationer og i livet.

Værdistigningen forholdet mellem mænd og kvinder

Forholdet mellem mænd og kvinder
At se og værdsætte forskellene kan være en skræmmende opgave i et romantisk forhold mellem en mand og en kvinde. Vores primære behov er modsætninger til hinanden. Kvinder ville nogle gange bruge sex (en mand primære behov) for at opnå kærlighed, mens mænd bruger kærlighed (en kvinde primære behov) for at få sex. Det påskud ikke sidste, fordi snart manden ville stoppe med at bruge kærlighed for at få sex. Problemer i parforholdet ville opstå, når manden ikke får noget sex fra kærlighed-udsultet, følelsesmæssigt såret kvinde. Det er en ond cirkel.

Forening af den operationelle og adfærdsmæssige køn & forhold forskelle mellem mænd og kvinder

Forholdet mellem mænd og kvinder – kan mand og kvinde nogensinde leve lykkeligt sammen?
De forskelle, der findes mellem den mandlige og kvindelige af arterne er komplementære. Det vigtigste er at kende grundlaget for din relationship. Hvad er dit forhold til din mand / kvinde baseret på? Når du første gang nærmede sig hende, har du sige “jeg elsker dig” eller har du sige “Jeg vil have dig?”

Reklamer