Denne gruppe er at acceptere enlige mænd for medlemskab på det datingsider aktuelle tidspunkt.

Sort Kvinder & asiatiske mænd Interracial Dating er en gruppe dedikeret til at skabe relationer mellem enlige sorte kvinder og asiatiske mænd i DC metro område (DC, MD og NoVA).

Et billede af dig selv er forpligtet til at opretholde medlemskabet med denne datingsider gruppe. En eller to billeder af dig er fint – bare ikke gøre det en, hvor du er virkelig små og bjerget bag dig er virkelig store. Ingen ser til dato et bjerg. Hvis du ønsker at holde dine fotos private for denne gruppe kun, bedes du opdatere dine kontoindstillinger på Meetup.com.

Der er en liste over spørgsmål, du skal besvare så godt for at blive godkendt til medlemskab. Giv dig god tid til at besvare dem og indsende når det står færdigt.

Du behøver ikke at bo i DC Metro-området til at blive medlem. Men arrangøren ikke oprette grupper i andre byer. Det er meget opmuntret nogen, der er interesseret i en lignende Meetup i deres by / byen for at starte en Meetup. “Hvis du bygger det, de vil komme.”

Du vil ikke blive godkendt før alle varer er fuldført for medlemskab af datingsider for mænd. *

I denne Meetup, er du nødt til at komme ud af din comfort zone og introducere dig selv. Det er op til dig at gøre ting til at ske at møde nogen og opbygge et forhold. Du bliver nødt til at gøre en indsats for at gøre forbindelsen.

Held og lykke med din søgning!

Denne gruppe er at acceptere enlige mænd på nuværende tidspunkt. Kvinder vil være plads på en venteliste, indtil medlemskab

Reklamer