Hvis dette er dit første jul som par, tillykke. En første jul sammen kan være meget speciel og der er ting, du kan gøre med din betydelige anden for at gøre det til en endnu mere mindeværdig oplevelse. Denne artikel vil liste ti ting at gøre på nygifte første jul sammen.
10 tips til en Parrets første jul # 1: Pynt sammen

Hvis du er til udsmykning i ferien, gøre det sammen. Selvom det måske betyder mere for hende. Fra det indendørs til det udendørs, dekorering sammen kan være en sjov og bindende oplevelse for nye parforhold. Hør nogle jule sange spiller i baggrundenog spis noget lækkert imens.

10 tips til en Parrets første jul # 2: Start en ny tradition

Start en ny tradition med din betydelige anden, der vil fortsætte år efter år. Hvis du får børn nu eller i fremtiden, kan du fortsætter traditionen med dem. Da dette er din første jul sammen, er det perfekte tidspunkt til at komme op med en tradition med din kæreste nu.

10 tips til en Parrets første jul # 3: reflektere over, hvad du håber de kommende år vil være som

Der er intet som at tage en stille stund sammen midt i al ferie vanvid at reflektere over jeres håb og drømme for fremtiden. Diskuter sammen hvad i ønsker at fremtiden skal indeholde. Nedskriv jeres tanker og læg dem i en kasse og tilføj til kassen hver jul.

10 tips til en Parrets første jul # 4: Køb New Dekorationer

Når du gifter dig med en, er i to personer, der kommer fra forskellige hjem. Så hvis både du og partneren har nogle juledekorationer så behold dem, men gå ud og købe nogle nye også, som de to af jer udvælger sammen. Gå hjem og hæng dem på træet. Hold disse ornamenter år efter år, fordi de var dine “første ornamenter.”

10 tips til en Parrets første jul # 5: Brug julen Pyjamas

Køb en han og hende matchende par af julens pyjamas eller køb hver af jer et par af julens pyjamas er der ikke passer, så længe de er ferie relateret. Du kan have dem på rundt i huset, som du gør din ferie udsmykning eller nuværende åbning.

10 tips til en Parrets første jul # 6: Har en stearinlys juleaften Snack eller Dinner

Lav tid til at have en særlig stearinlys juleaften snack eller middag. De to af jer kan bruge nogle romantisk tid sammen og nyde, hvad ferien er virkelig handler om.

10 tips til en Parrets første jul # 7: Frivilligt Together

Hvis du føler virkelig heldig over at tilbringe din første jul med en vidunderlig person, hvorfor ikke dele noget af den glæde med andre, der ikke er sådan et godt sted følelsesmæssigt som du er? Mange byer har et suppekøkken eller mad drev, du kan hjælpe frivillig på sammen i løbet af ferien.

10 tips til en Parrets første jul # 8: Pick Out a Tree

Uanset om du går efter en falsk eller ægte træ, stor eller lille, så udvælg træet sammen. Erfaringer med at udvælge ud et træ kan være meget sjovt, hvis du gør det med en, du elsker, især hvis du går til en juletræs gård og fælder det selv.

10 tips til en Parrets første jul # 9: Go Light Looking

Lys er bare ikke for børn. Kig online eller i din lokale avis for at finde ud af, hvor de bedste butikker med julelys er. Når du har kortlagt en rute, fylde nogle dunke med varm chokolade, te eller kaffe og gå lys på udkig efter din første jul som en nygift.

10 tips til en Parrets første jul # 10: Cuddle julemorgen

Læg planer for ikke haste til at åbne gaver eller gå til et familiemedlem hus første ting julemorgen. I stedet vælge at have en afslappet morgen i sengen, krammer på din første jul sammen.