Hvis dette er dit første jul som par, tillykke. En første jul sammen kan være meget speciel og der er ting, du kan gøre med din betydelige andre til at gøre det til en endnu mere mindeværdig oplevelse. Denne artikel vil liste ti ting at gøre på nygifte første jul sammen.
10 tips til en Parrets første jul # 1: Decorate Together

Hvis du er udsmykning til ferien, gøre det sammen. Fra indendørs til eksterne, udsmykning sammen kan være en sjov og bonding oplevelse. Har nogle jule sange spiller i baggrunden og nogle yummy julen behandler at gnaske ned på.

10 tips til en Parrets første jul # 2: Start en ny tradition

Start en ny tradition med din betydelige andre, der vil fortsætte år efter år. Hvis du har børn nu eller i fremtiden, kan du fortsætte traditionen med dem. Da dette er din første jul sammen, nu er det perfekte tidspunkt til at komme op med en traditionel med din kæreste.

10 tips til en Parrets første jul # 3: reflektere over, hvad du håber de kommende år vil være som

Der er intet som at tage en stille stund sammen midt i al ferie vanvid at reflektere over dine håb og drømme for fremtiden. Diskuter sammen hvad du ønsker i fremtiden at holde. Nedskriv dine tanker og læg dem i en kasse og tilføje til kassen hver jul.

10 tips til en Parrets første jul # 4: Køb New Dekorationer

Når du gifte sig med en, du er to personer, der kommer fra forskellige hjem. Så hvis du både har nogle juledekorationer holde dem, men gå ud og købe nogle nye Julepynt at de to af jer udvælge sammen. Gå hjem og hænge dem på træet. Hold disse ornamenter år efter år, fordi de var dine “første ornamenter.”

10 tips til en Parrets første jul # 5: Brug julen Pyjamas

Køb en hans og hendes matchende par af julen pyjamas eller købe hver af jer et par af julen pyjamas er der ikke passer, så længe de er ferie relateret. Du kan bære dem rundt i huset, som du gør din ferie udsmykning eller nuværende åbning.

10 tips til en Parrets første jul # 6: Har en stearinlys juleaften Snack eller Dinner

Gøre tid til at have en særlig stearinlys juleaften snack eller middag. De to af jer kan bruge nogle romantisk tid sammen og nyde, hvad ferien er virkelig handler om.

10 tips til en Parrets første jul # 7: Frivilligt Together

Hvis du føler virkelig heldig at være tilbringe din første jul med en vidunderlig person, hvorfor ikke dele noget af den glæde med andre, der ikke er i sådan et godt sted følelsesmæssigt som du er? Mange byer har et suppekøkken eller mad drev, du kan hjælpe frivillig på sammen i løbet af ferien.

10 tips til en Parrets første jul # 8: Pick Out a Tree

Uanset om du går efter en falsk eller ægte træ, stor eller lille, udvælge træet sammen. Hele erfaringer med at plukke ud et træ kan være meget sjovt, hvis du gør det med en, du elsker, især hvis du går til en juletræ farm og skære det ned selv.

10 tips til en Parrets første jul # 9: Go Light Looking

Lys ser bare ikke for børn. Kig online eller i din lokale avis for at finde ud af, hvor de bedste huse med julelys er. Når du har kortlagt en rute, fylde nogle dunke med varm chokolade, te eller kaffe og gå lys på udkig efter din første jul som en nygift.

10 tips til en Parrets første jul # 10: Cuddle julemorgen

Lægge planer for ikke haste til at åbne gaver eller gå til et familiemedlem hus første ting julemorgen. I stedet vælge at have en afslappet morgen i sengen, krammer på din første jul sammen.