Imponerende en pige kan være den letteste ting i hele verden, hvis du kender bare to ting. For det første, være oprigtig og ægte. For det andet, kan du læse denne guide til hvordan du imponere en pige.

Jeg håber du har læst hvordan man kan tiltrække kvinder i den tidligere post, så du vil være i stand til at holde trit med disse tips om, hvordan du kan imponere en pige, i den enkleste mulige måde.

At imponere en pige, du virkelig har brug for at forstå disse tips nævnt nedenfor.

Når du er nødt til at lytte … gøre netop det!

Det er noget, du virkelig har brug for at komme ind i dit hoved. Lyt til hende. Virkelig lytte.

Jeg ved, hun er hot. Hun har sandsynligvis den bedste slag du nogensinde har set. Men hold det i dine bukser, dreng. Hvad vil du egentlig?

En vidunderlig person (hvem er smukt og har stor slag) til at tilbringe tid sammen med … måske hele dit liv? Eller nogen til at komme ind i dine bukser, og lynlås, zap og zoom (mens du venter nøgen i værelset).

Husk dette, at få en pige til at tale med dig (i modsætning til den gængse opfattelse) er den nemme del. Vide, hvordan man imponere en pige er det hård nød!

Imponer med din øjenkontakt

Piger elsker det, når du har en intens øjenkontakt. Vent, nu ikke bare stirre. Lær at imponere en pige med dine øjne. Converse gennem dine øjne. Lad dine øjne fortælle hende, at du nyder hendes selskab og du elsker at være sammen med hende.

Når du føler det, tro mig, det viser. Koncentrer dig om hendes ansigt, men svært det er. Du kan stirre på hende ærefrygtindgydende spaltning, når hun vender sig om for at tale med sin ven. Engagere dig i samtalen, og tilføje i et par nikker alle nu og da, og lad hende vide, at du er helt interesseret i samtalen.

Kan du rører en pige?

Selvfølgelig kan du. Men gør det ikke. Medmindre du ønsker at blive opkrævet for famler en uskyldig pige i offentligheden. Der er en rigtige tidspunkt at røre ved og en tid, hvor du lader som hun er et 11.000 volt strømførende ledning. Hun kunne ikke vise hendes utilfredshed, når du mildt forulempe hende (ved at røre denne pige, så gør du bare det).

Men jeg kan forsikre dig, at hvis hun ikke kan lide det, når du rører hende, kan dette være den sidste samtale, du nogensinde ville have med denne pige.

De små skilte, der viser hun er imponeret

Der er disse små tegn hun viser dig, at stort set kan forstås som en Go signal at røre ved hende lejlighedsvis, og at du har gjort et godt stykke arbejde børstning op dine færdigheder om, hvordan man imponere en pige.

Hvad er det du siger?

Nej, hun kommer ikke til at famle over dine bukser.

Der er et par tegn, som siger, gør hun, at ting med hendes øjne og læg hendes hår om bag øret. Eller måske fniser en hel del, og lejlighedsvis hælder til dig.

Hun flagrer hendes øjenlåg og putter hendes hår om bag øret. Eller … bare måske, begynder hun at røre dig selv, før du rører hende.

Nu, tørre din pande, og giv dine hænder nogle øvelse! Bare en børste mod hendes arm eller måske en hånd på hendes ryg til at trække hende væk fra enhver overhængende fare, uanset hvor lille, er en god begyndelse.

Må ikke nogensinde røre hendes kind. Under forsøget på at imponere en pige, det er en instant shut down mode. Denne berøring kan få sko og seks tommer hæle flyvende! Der er en måde at få frisk med nogen, og røre ved dem hele kommer ikke til at hjælpe dig i din søgen efter at imponere en pige

Sådan at imponere en pige med humor

Det er fantastisk, hvis du har en sans for humor. Piger grave det. Det er fantastisk, hvis du har en sjov knogle i dig, et eller andet sted. Humor kan trække kvinder til dig. Alle piger elsker at grine og have en god tid. Nogle piger nyde “griner” ting så meget, de selv tage det i seng med dem. Især i situationer, hvor du får nøgen i et mørkt rum, og hun siger, at hun ikke ryger.

Du kan være humoristisk i din egen klodsede eller fræk måde, på nogen måde, så længe du ikke gør kvinden ubehageligt at blive involveret i din samtale. Hvis du modtager en tilhold den næste dag, du kender din humor har svigtet dig ynkeligt.

Lær et par vittigheder. De kommer i praktisk, når du har brug for nogle havarikontrol efter hun fanger dig stirre på hendes bryster.

Når det kommer til at forstå, hvordan at imponere pigerne, er du nødt til at vide, at piger som fyre lige så meget som fyre som piger. Hvad virkelig virker til fordel for mænd mere end bare gode udseende er deres holdning og evnen til at være komfortabel med sig selv og med kvinder, de møder. Så vigtigst af alt, lære at elske dig selv og pigerne vil falde ret forelsket i dig!