Du ser en person i lokalet og tænker: Wow. Jeg vil gerne snakke med dem. Men hvordan kan du være sikker på, at dit kropssprog formidler dine sande hensigter – at flirte?

Disse kropssignaler er gode måder at vise din interesse, vise at du gerne vil lære dem at kende bedre. Og hvis nogen bruger disse signaler på dig? Flirt tilbage – fordi at flirte er uskadeligt, og øvelse gør mester.

 

Sådan Flirter du med dine øjne

Hold øjenkontakt med den person, som du finder tiltrækkende i cirka fem sekunder, mest fordi det er yderst effektiv, på trods af dens lethed og enkelhed. Ifølge bogen ” The Definitive Guide of Body Language “af Alan og Barbara Pease, vil den person, der indledte flirten – så har modtageren brug for at holde øjenkontakten tre gange, før den flirt er forstået – i gennemsnit.

 

Der er mange, mange måder man soignere sig offentligt på i en flatterende men alligevel flirtende måde, afhængigt af dit køn. Damerne kan prøve nogle hår strøg, kropsholdning styrkes, svej med hofterne (hvis stående), tøj retning eller fugtiggør læberne- alt sammen med den hensigt at gøre opmærksom på hendes tiltrækningskraft. Mænd kan også rette deres tøj, slikke på deres læber eller rette på deres hår, men de kan også have deres hænder i deres bukser (hvis stående), suger i maven, eller tage dybe indåndinger for at øge størrelsen af ​​deres bryst.

 

Sådan Flirt With A Smile

Der er intet bedre end at modtage et ægte, strålende smil fra en fremmed. Brug derfor dit smil sammen med de øvrige kropssprogs idéer der er nævnt i denne artikel for at sikre at den du har fået øje på opfatter at flirt er din hensigt.

 

Sådan Flirt ved at pege

Nej, ikke ved hjælp af din finger fjollet. Prøv i stedet at ‘pege’ på den person, du ønsker at flirte med ved at flytte din krop mod dem. Tag dine fødder og sørg for at de står over for din flirt mål, og at bruge dine skuldre til at læne ind mod dem – også selvom du ikke taler med dem. Andre idéer omfatter at vende dine skuldre mod dem så “lukker” du et rum bare for jer to (som at krydse dine ben mod hinanden).

 

Sådan Flirt Brug Touch

Kig efter muligheder, hvor man kan røre den person, du ønsker at flirte med, enten ‘ved et uheld’ eller på anden måde. At give hinanden hånden er en fremragende flirt taktik, fordi den ikke blot placere jeres hænder sammen (der fører en “højere niveau af intimitet” ifølge Alan og Barbara Pease), men det er let måde at kombinere flirte med en introduktion. Du kan også prøve forsigtigt og henkastet placere dine hænder på personens arme til meget forsigtigt ‘flytte’ dem, så du kan passere på vej til badeværelset, eller let tryk deres arm, mens i griner. Og hvis du ikke er helt komfortabel røre den person, du ønsker at flirte med helt endnu, kan du prøve at efterligne deres bevægelser for en kort periode (dvs. et par sekunder), i stedet for.