Tolkning af kropssprog og adfærd
Kaniner har et sprog alle deres egen. Her er nogle tips til hvordan du fortolker dine kaniner humle, spark og grynt.

kropssignaler debatter er ikke bare om at snakke punkter. De er også om “vibe” – vores tarm (følelsesmæssige) reaktion til ansøgerne. Og hvordan de kandidater gør os føler til gengæld handler om deres kropssprog.

Generelt reagerer publikum mest positivt på ansøgere, der tilsyneladende rolig og fokuseret, snarere end hyper eller uorganiseret. (Kropssprog, der tilføjer til dette indtryk omfatter en støt stemmeleje og tone, gestik, der forbliver under skulderhøjde, gestus, der viser palmer, og nonverbale signaler, der er på linie med den verbale budskab bliver leveret.)

Publikum reagerer negativt på negativ kropssprog, der formidler arrogance, kropssignaler eller usikkerhed. (For eksempel, svajende, hurtig blinken, falske smil, spjættende bevægelser, haanlige eller afvisende udtryk, læbe kompression, stammen og stigende stemmeleje.)

Her er hvad jeg så i den første debat:

Præsidentens kropssignaler viste ikke hans “A” game. Han viste en mangel på energi (hvilket gjorde fik ham til at virke løsrevet), han kiggede ned for ofte, og hans mest anvendte udtryk, når mænd og kvinder talte var en læbe kompression med en knyttet kæbe. Hans tale havde mange overflødige (“ahs”) og en langsommere levering – der kan fjerne fokus, men kombineret med hans lav energi.

Formandens største nonverbale styrke er hans smil – som oftest er ægte og varmt – men selv det falmede i aftes.

Guvernørs mænd og kvinder viste højere energi, og bredere bevægelser (et par over skulderen – som han skulle se). Hans brug af “1-2-3” håndbevægelser og talende point var effektiv og organiseret. Og hvor kroppen skiftede det meste af sin vægt til den ene fod, fik han sin vægt jævnt fordelt.

Et sted hvor kropssignaler havde en fordel i aftes var i udførelsen af empati. Man kunne høre det i klangen af ​​hans stemme, når han talte om sin bedstemor og i sine afsluttende bemærkninger, da han talte om “bekæmpelse hver dag” for middelklassen og dem, der stræber efter at komme ind i middelklassen.

Jeg kan ikke vente på den anden debat!
kropssignaler – Deres hage indeholder duft kirtler, så de gnider på deres hage for at angive, at de tilhører dem. Samme som en kat gnide sin pande på mennesker og objekter.
Binky – (Danser og hopper vildt): Et tegn på ren glæde & lykke!
Stående på bagbenene – Kan tjekke noget ud. Anvendes også til at tigge. Kaniner er værre end hunde om tiggeri, især for slik.
Fladt på jorden, ben spredt ud til siden eller bagud – Afslapning, lyksalighed.
På hovedet, benene i vejret – Din kanin vil kun gøre dette, af lyksalighed, og ofte efter en stort anfald af “Binky”.
Territoriale ekskrementer – ekskrementer der ikke er i en bunke, men er spredt, er et tegn på, at dette område hører til en bestemt. Dette vil ofte ske ved ankomsten til et nyt miljø. Hvis en anden kanin bor i samme område kan dette være en konflikt faktor.
Afspilning – Kaniner kan lide at skubbe eller kaste genstande rundt. De kan også løbe vildt rundt, hoppe på og væk fra sofaen og handle som et barn, der har fået for meget sukker.
Dundrende – Kaniner er ofte utilfredse, når du afviser dem. De er skabninger af vane, og når de får tingene lige højre, kan de bedst lide at det forbliver på den måde.
Dundrende – Han er bange, vred eller prøver at fortælle dig, at der er fare (efter hans mening).
Tandslibning – Indikerer tilfredshed, ligesom en kat spinder. Høje lyde kan indikere smerte.
Tooth snakkende – Høj slibning eller raslen kan indikere smerte.
Snusen – Kan være irriteret eller bare vil tale med dig.
Grynt – Normalt vred!
Skingrende skrig – Ektrem smerte eller frygt.
Feet kredser – Normalt indikerer det seksuel adfærd. Han / Hun er i tiltrukket.
Sprøjtning – hanner, markerer hunkaniner på denne måde samt deres område. Hunnerne vil også sprøjte.
Trække hår ud, indsamle – Det kunne være en graviditet eller en falsk graviditet. Normalt vil hunner bygge en rede og trække hår fra deres bryst og mave til at fore reden. De kan endda stoppe med at spise som kaniner gør dagen før de føder.

Reklamer