Tolkning kropssprog og adfærd
Kaniner har et sprog alle deres egen. Her er nogle tips til hvordan du fortolker dine kaniner humle, spark og grynt.

kropssignaler debatter er ikke bare om at snakke punkter. De er også om “vibe” – vores tarm (følelsesmæssige) reaktion til ansøgerne. Og hvordan de kandidater gør os føler til gengæld handler om deres kropssprog.

Generelt reagerer publikum mest positivt på ansøgere, der tilsyneladende rolig og fokuseret, snarere end hyper eller uorganiseret. (Kropssprog, der tilføjer til dette indtryk omfatter en støt stemmeleje og tone, gestik, der forbliver under skulderhøjde, gestus, der viser palmer, og nonverbale signaler, der er på linie med den verbale budskab bliver leveret.)

Publikum reagerer negativt på negativ kropssprog, der formidler arrogance, kropssignaler eller usikkerhed. (For eksempel ser jeg for svajende, hurtige blinken, falske smil, spjættende bevægelser, haanlige eller afvisende udtryk, læbe kompression, stammende, fyldstoffer og stigende stemmeleje.)

Her er hvad jeg så i den første debat:

Præsident kropssignaler ikke bringe hans “A” spil. Han viste en mangel på energi (hvilket gjorde ham til at virke løsrevet), kiggede ned for ofte, og hans mest viste udtryk, når mænd og kvinder talte var en læbe kompression med en knyttet kæbe. Hans tale havde mange fyldstoffer (“ahs”) og en langsommere levering – der kan komme på tværs som fokus, men kombineret med hans lav energi, faldt kort.

Formanden største nonverbal styrke er hans smil – som oftest er ægte og varm – men selv det falmede aftes.

Guvernør mænd og kvinder viste højere energi, mere animation, og bredere bevægelser (et par over skulderen – som han skulle se). Hans brug af “1-2-3” håndbevægelser og talende point var effektiv og organiseret. Og hvor kropssignaler skiftede det meste af sin vægt til den ene fod, mænd og kvinder fik hans vægt jævnt fordelt.

mænd og kvinder kropssprog negativer inkluderet skulder kropssignaler (især tydelig under sine afsluttende bemærkninger), en tendens til at svaje, og hans “standard udtrykket” (en, masker uanset andre følelser, han kan føle) er en falsk smil, der kan ligne et smørret grin.

Et sted hvor kropssignaler havde en fordel i aftes var i projektering empati. Man kunne høre det i klangen af ​​hans stemme, når han talte om sin bedstemor og i sine afsluttende bemærkninger, da han talte om “bekæmpelse hver dag” for middelklassen og dem, der stræber efter at komme ind i middelklassen.

Jeg kan ikke vente på den anden debat!
kropssignaler – Deres hage indeholder duft kirtler, så de gnide deres hage på varer for at angive, at de tilhører dem. Samme som en kat gnide sin pande på mennesker og objekter.
Binky – (Dans og hopper vildt): Et tegn på ren glæde & lykke!
Stående på bagbenene – Kan tjekke noget ud. Anvendes også til at tigge. Kaniner er værre end hunde om tiggeri, især for slik. Pas på at give mænd og kvinder behandler som overvægtige kaniner ikke er så sunde, som trim kaniner.
Fladt på jorden, ben spredt ud til siden eller bag – Afslapning, lyksalighed
På hovedet, benene i vejret – Din kanin vil kun gøre dette, når i alt lyksalighed, og ofte efter en stor anfald af binkying.
Territoriale ekskrementer – mænd og kvinder der ikke er i en bunke, men er spredt, er tegn på, at dette område hører til kropssignaler Dette vil ofte ske ved ankomsten et nyt miljø. Hvis en anden kanin bor i samme hus kan dette altid være en plage.
Afspilning – Kaniner kan lide at skubbe eller kaste genstande rundt. De kan også køre vildt rundt i huset, hoppe på og væk fra sofaen og handle som et barn, der har haft for meget sukker.
Dundrende – Kaniner ofte utilfreds, når du omarrangere deres kram. De er skabninger af vane, og når de får tingene lige højre, de kan lide dem til at forblive på den måde, og kan dunk i vrede.
Dundrende – Han er bange, vred eller prøver at fortælle dig, at der er fare (efter hans mening).
Tandslibning – Indikerer tilfredshed, ligesom en kropssignaler spinde. Højt formaling kan indikere smerte.
Tooth snakkende – Loud slibning eller raslen kan indikere smerte.
Snifning – Kan blive irriteret eller bare tale med dig. Nogle unspayed hunner sniffe højlydt, når der håndteres.
Grynt – Normalt vred, se ud, eller du kunne få lidt!
Dytter – Sign of mænd og kvinder som regel i en unneutered mand.
Skingrende skrig – Extreme smerte eller frygt.
Feet kredser – Normalt indikerer seksuel adfærd. Han / Hun er i kærlighed.
Sprøjtning – hanner, der ikke kastreret markerer hunkaniner på denne måde samt deres område. Hunnerne vil også sprøjte.
Trække hår ud, indsamling kropssignaler – Det kunne være en graviditet eller en falsk graviditet. Normalt bare unspayed hunner kan bygge en rede og trække hår fra deres bryst & mave til at fore reden. De kan endda stoppe med at spise som mænd og kvinder gør dagen før de føder.

Advertisements