Parterapi hjælper par – gift eller ej – til at forstå og løse konflikter og forbedre deres forhold. Parterapi og parcoaching giver parterne værktøjer til at kommunikere bedre, problemløse og endda argumentere på en sundere måde og give plads til hinanden.

Find en terapeut på Frederiksberg – som også kan kaldes ægteskabsrådgiver, parterapeut, parcoach eller familieterapeut. Disse leverer de samme mentale sundhedstjenester som andre terapeuter, men med et særligt fokus – nemlig på parforholdet.

Parterapi kan være brandslukning på kort sigt. Men ofte har I brug for nogle sessioner for at hjælpe jer ud af en krise. Hvis parforholdet fungerer dårligt, kan I have brug for parterapi i flere måneder, især hvis det er meget slemt med kriser, skænderier og store problemer. Ligesom med individuel psykoterapi har I ofte i begyndelsen brug for sessioner en gang om ugen, hvorefter det tynder ud, når I lærer de nye færdigheder.

Ægteskabsrådgivning er til for at løse konflikter og forbedre kommunikationen mellem jer. Sygdom, utroskab, sex, vrede kan alle skabe kommunikationsproblemer og bidrage til kriser og problemer i ægteskabet eller andre relationer. Parterapi eller par rådgivning kan hjælpe jer med at løse konflikter og hele smertefulde sår.

Hvad gør du, hvis din partner nægter at tale med dig – eller helst undgår dig? Hvad hvis I ikke har haft en reel samtale i ugevis? Eller ikke har haft sex i meget lang tid? Hvad skal der til, for at det bliver godt igen?

Hvis jeres forhold er strandet på klipperne, kan I have brug for at trække det fri igen – ud på vandet, hvor det kan sejle frit.

Løsningen kan være en professionel tredje part i form af en par-coach, par-terapeut, ægteskabsrådgiver eller psykolog. Parterapi kan hjælpe jer med at genopbygge jeres  forhold. Eller gøre det tydeligt for jer, at I begge vil være bedre stillet, hvis I stopper forholdet. Uanset om du bor på Frederiksberg eller andre steder, kan parterapi hjælpe dig med at forstå dit forhold bedre, give jer et bedre overblik og skabe grundlag for gode, gennemtænkte beslutninger.

.

Reklamer