Det første skridt til at bygge broer i dit forhold.

At være i et positivt forhold kan have en enorm indflydelse på vores liv, det kan øge vores følelse af glæde og samtidig pleje vores følelsesmæssige behov. Desværre sker der det, at når relationerne bliver negative, kan dette have en stor indflydelse på vores velbefindende og det kan være svært at se klart og træffe gavnlige valg.

Det er normalt for enhver relation at gå gennem en cyklus af forbindelse, afbrydelse og genåbning. Nogle relationer vil udforske denne cyklus mere end andre. Hver gang denne cyklus har vovet sig ind er der en mulighed for at opdage og reflektere over tilbagevendende temaer og mønstre, som kan være nye.

 

Er det vigtigste forhold i dit liv det mest smertefulde?

Relationer er så individuelle som de mennesker i dem. Hvert parforhold oplever sine unikke omstændigheder og udfordringer, især når der er forskellige baggrunde, personligheder og præferencer, som er involveret.

Din parterapeut vil arbejde sammen med jer for at udforske jeres situation både individuelt og som par, at hjælpe jer med at løse de problemer, der opstår ikke kun for at nå en løsning, men at forhindre de samme problemer, der forekommer i fremtiden, så i kan komme videre.

Du må ikke blive modløs, hvis din partner ikke er i stand til eller er uvillig over for at deltage i  en god parterapi københavn session, vi hjælper via individuelle sessioner, for at hjælpe med at få problemerne op til overfladen. Derudover kan det give mulighed for vokalisering af personlige tanker og følelser uden indflydelse af at have din partner i rummet.

Hvordan god parterapi københavn kan hjælpe dig?

 

Parterapeut Mikael Hoffmann vil medvirke til at give et klart perspektiv på jeres situation uden fordomme eller dom, så i kan revurdere jeres erfaringer, kompetencer og potentiale med det langsigtede mål at opbygge et stærkt fundament for en positiv forandring.

 

Mange mennesker kan have en følelse af at sidde “fast” og ved ikke hvordan de skal bryde fri fra uroen. Der er mange måder en parterapeut kan hjælpe jer med at lindre følelser af negativitet og håbløshed. De kan tilbyde vejledning og støtte til at reparere dit parforhold og arbejde på de områder, der vil medvirke til at skabe tilfredsstillelse for både dig og din partner. Når dette er opnået, kan det opmuntre jer til at vokse sammen som par, ind i et nyt og spændende kapitel i jeres liv.

 

Nogle af de fælles problemer, der kan opstå i et ægteskab eller forhold:

Konstante klager / kritisere

Mangel på kærlighed

Forelskelsen er væk

Fordeling af kommunikation

Mindre “kvalitetstid”

Manglende hensyntagen til den anden person

Utroskab

Tillids spørgsmål

Pornografisk afhængighed

Økonomiske problemer

Ingen seksuel interesse / Seksuelle problemer

Følelse af at være “rusket” hele tiden

Kontrollerende eller krænkende adfærd

Tab af intimitet

At miste en følelse af sig “selv” i forholdet

Ubalance i magt

Sammenbragte og udvidede familier

 

Forskning har vist, at langt størstedelen af par venter for længe før de søger hjælp, hvilket er på det tidspunkt hvor mange af problemerne, ofte har bidt sig fast. Men god parterapi københavn har en højere succesrate, når ekspert hjælp søges tidligt.

Det er aldrig for sent at arbejde på dit forhold.

 

Reklamer