Hvis du skulle finde eller skabe nogle områder, hvor du ville være villig til at stole på din mands beslutninger, behov og ledelse, at han gør tingene på sin måde og samtidig måske endda undgå at høre din mening og eventuelle brokkerier på visse områder.

Dine behov og meninger er selvfølgelig vigtige, men da du er i et parforhold er det rigtig vigtigt at sætte din partners præferencer og ønsker først en gang i mellem. Din metode og måde at gøre tingene på er ikke altid den korrekte.

Din Ja mand vil elske dig for det. På parterapeut Mikael Hoffmanns hjemmeside, får du konkrete tips til hvilke områder du kan sige mere Ja til din mand.

Filmen Yes Man med Jim Carrey kan også illustrere hvor vigtigt det ikke blot er at sige ja til sin mand, men også Ja til livet. Carl (Jim Carrey) er en deprimeret bank medarbejder, som hellere ville sidde alene hjemme se DVD’er, end at hænge ud med sine venner også når hans bedste ven fejrer hans forlovelse. Carl er blevet vant til at sige “nej” ved enhver given lejlighed.

Han møder senere i filmen en selvhjælps guru der fortæller ham om at forsøge at være mere positivt indstillet og sige “ja” til alt. Dette liv bliver langt sjovere for hovedrollen og hans omgivelser.

På samme måde kan dit liv tage en mere positiv drejning hvis du siger Ja mand.